ankahaber

Gündemde Bugün-13 Mart 2018 Salı

Başlıklar

13 Mart 2018 Salı Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde  İyilik Ödülleri Programına katılacak. (Saat:15.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde İyilik Ödülleri Programına katılacak. (Saat:15.00)  

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP ve HDP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-12.30-13.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM'de Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nün Hazırladığı “Maddeden Manaya” Konulu Sergiye katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ÖZHASEKİ CANNES'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fransa'da düzenlenecek İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'na katılacak.

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da İttifak Teklifinin görüşmelerine kaldığı yerden devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Kümes Hayvancılığı Üretimi ile Süt ve Süt Ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Roma-Şahtar Donetsk, Manchester United-Sevilla karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45-22.45) 

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Medi Bayreuth takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:/20.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 20. Haftası Sakarya Büyükşehir Belediye-Muratbey Uşak karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.