ankahaber

Gündemde Bugün-13 Mayıs 2018 Pazar

Başlıklar

13 Mayıs 2018 Pazar, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İngiltere'ye Hareket edecek. (Saat:10.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan'da 3. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivaline katılacak. (Saat:10.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı  Muharrem İnce, Kırkağaç Çamlık Festivaline katılacak, Soma Madenci Şehitliği Ziyaret ve Soma Mitingi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Manisa Mitingi düzenleyecek. (Saat:12.00-14.00-18.00)

SP CUMHURBAŞKANI ADAYI KARAMOLLAOĞLU'NUN PROGRAMI

-SP Cumhurbaşkanı Adayı Temel karamollaoğlu, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka hitap edecek. (Saat:14.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eliz Hotel - Kızılcahamam'da PTT Başmüdürleri Toplantısına katılacak ve Ankara-Kahramankazan Bölünmüş Yolu İnşaatında İncelemede bulunacak. (Saat:10.00-11.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Ihlamur Kasrı’da Anneler Günü Dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları İl Yönetimi Ve İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri İle Kahvaltıda Bir Araya Gelecek. (Saat:10.30

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde ‘’Uygulayıcının Dilinden’’ başlığıyla gerçekleştirilecek olan ‘’Cami Planlama ve Tasarım Projesi II. Çalıştayı’’ açılış programına katılacak. (Saat:18.00)

SPOR

-Süper Lig'in 33. haftasına Bursaspor-Trabzonspor, Osmanlıspor-Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00) 

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin normal sezonu, Pınar Karşıyaka-Banvit, Darüşşafaka-Gaziantep Basketbol, Demir İnşaat Büyükçekmece-Beşiktaş Sompo Japan, Yeşilgiresun Belediyespor-TOFAŞ, Trabzonspor-Muratbey Uşak, Eskişehir Basket-Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.00-15.00-15.00-19.30)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.