ankahaber

Gündemde Bugün-14 Eylül 2018 Cuma

Başlıklar

14 Eylül 2018 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Resmi Konut'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar'ı kabul edecek. (Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Parti meclisi toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Bakanlık Ana Binası'nda "Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Çiftçilerimize Kiralanmasını Sağlayan Düzenleme" hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Hayvansal Üretim İstatistiklerini ve Ağustos ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bitlis Valiliğini ziyaret edecek, Cezaevi Mahallesi Hz. Hamza Camii Açılışına katılacak ve Ulu Camii'de Ezan Yarışması Finali, Cuma Namazı ve Hutbe İradı. (Saat:09.45-10.30-11.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun açılış maçında Galatasaray lider Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

-Spor Toto 1. Ligi sezonun 5. hafta açılış maçında Giresunspor ile Afjat Afyonspor karşılaşacak. (Saat:20.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.