ankahaber

Gündemde Bugün-15 Eylül 2018 Cumartesi

Başlıklar

15 Eylül 2018 Cumartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kafkas İslam Ordusu’nun teşkilinin ve Bakü’nün kurtuluşunun 100. yıldönümü vesilesiyle düzenlenecek törenlere katılmak üzere Azerbaycan’a resmî bir ziyaret gerçekleştirecek.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Belediye Meydanı Çay Bahçesinde halkla, Elaia Otel’de STK Temsilcileri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ile buluşacak, Orhangazi Yeni Köye Beldesini ziyaret edecek, Sakallı 1 Düğün Salonu’nda STK Temsilcileri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve Gemlik’te halkla buluşacak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in Kızının Düğün Törenine katılacak. (Saat:12.00-13.00-14.30-15.00-16.30-20.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonunun 5. haftasına MKE Ankaragücü-Akhisarspor, Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe-Kayserispor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Ligi sezonun 5. haftasına İstanbulspor-Adanaspor, Adana Demirspor-Hatayspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:17.00-20.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.