ankahaber

Gündemde Bugün-16 Ekim 2018 Salı

Başlıklar

16 Ekim 2018 Salı, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup Toplantıları yapılacak.(Saat:11.15-13.30-12.45-10.45-09.45)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, UNIFIL tezkeresi görüşülecek. (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Ciro Endeksleri ve Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Ağustos ayı Konut fiyat Endeksini ve Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu verilerini açıklayacak. (Saat:14.30-10.00)

-Türkmenistan ve EİT (Ekonomik İşbirliği Teşkilatı) Bölgesindeki enerji projelerinin tanıtılması amacıyla TOBB İstanbul Hizmet binasında, “EİT Bölgesi’nin Gelişiminde Enerji Projelerinin Rolü  & TAPİ ve Türkmenistan Projeleri”  adlı bir Konferans ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecek. (Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. (Saat:14.30)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.