ankahaber

Gündemde Bugün-17 Ağustos 2018 Cuma

Başlıklar

17 Ağustos 2018 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Nijer Meclis Başkanı Ousseını Tınnı ile görüşecek, Zambiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Inonge Wına ile görüşecek ve TİM Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Saat:10.30-15.00-17.00)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ticaret Bakanlığı'nda (Eski Ekonomi Bakanlığı Binası) Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerince Türk Eximbank’a Kullandırılacak Sermaye Benzeri Fon Desteği Protokol İmza Törenine katılacak. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Perakende Satış Endekslerini, Temmuz ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini, Ağustos ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Temmuz ayı Kurulan ve Kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. Hafta açılış maçında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)

-Spor Toto 1. Ligi 2. haftasında Ümraniyespor-Adanaspor ve Tetiş Yapı Elazığspor-Boluspor maçları oynanacak. (Saat:17.00-19.15)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.