ankahaber

Gündemde Bugün-19 Ağustos 2017 Cumartesi

Başlıklar

19 Ağustos 2017 Cumartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlık Açık Hava Tiyatrosu'nda AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:17.00)


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Konya Lojistik Merkezi ve YHT Garı Temel Atma Törenine katılacak ve Ankara’dan Singapur’a hareket edecek. (Saat:17.00-23.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU YOZGAT'TA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Tarım Çalıştayı'na iştirak edecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü - AFAD Fotoğraf Sergisi Açılışına katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN ARSLAN KONYA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Konya Valiliğini ziyaret edecek ve Konya Lojistik Merkezi ve YHT Garı Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:14.00-17.00)


BAKAN TÜFENKCİ ELAZIĞ'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti'nin Basgil ve Kovancılar ilçe kongrelerine katılacak. (Saat:10.00-13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2. Haftasında Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir, Bursaspor-Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor ve Osmanlıspor-Galatasaray maçları oynanacak. (Saat:19.00-19.45-21.45-21.45)  
-TFF 1. Lig'in 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok, Giresunspor-Adanaspor, Adana Demirspor-Çaykur Rizespor müsabakaları oynanacak. (Saat:19.30-20.00-21.45)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.