ankahaber

Gündemde Bugün-19 Ekim 2018 Cuma

Başlıklar

19 Ekim 2018 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

--Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Törenine, SOCAR Star Rafinerisi Açılış Törenine katılacak ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Görüşecek. (Saat:11.00-14.30-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Londra’daki çeşitli temaslar kapsamında The Oxford Union’da konuşacak. 

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara’da "Mesleğim Var Geleceğim Var" projesi sertifika törenine katalıcak. (Saat: 10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Konut satış istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Eylül ayı Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

--Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9. haftası açılış maçında Galatasaray ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.