ankahaber

Gündemde Bugün-19 Nisan 2019 Cuma

Başlıklar

19 Nisan 2019 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip edilecek.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylerbeyi Sarayında Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid El-Meşri’yi Kabul edecek. (Saat:15.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Renaissance Polat Bosphorus Hotel'de Türkiye-Romanya Birinci Dönem JETCO  Protokolü İmza törenine ve Türkiye-Romanya İş ve Yatırım Forumu Kapanış Oturumuna katılacak. (Saat:16.30-17.15) 

BAKAN SELÇUK İSTANBUL VE ANTALYA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Üsküdar Üniversitesi 6.Bilim Ve Fikir Festivaline ve Antalya Kaya Palazzo'da OHSAD Tarafından Düzenlenen Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017-2018 Bitkisel Ürün Denge Tablolarını; "Tahılllar ve Diğer Bitkisel Ürünler", "Sebzeler", "Meyveler, Sert Kabuklular ve İçecek Bitkileri" açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam Araştırmaları Merkezinde  “Gençliğe Yönelik Yayıncılık” başlıklı 7. Dini Yayınlar Kongresi açılışına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 30 hafta açılış maçında Birevim Elazığspor-Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftası OGM Ormanspor-Çukurova Basketbol, Mersin BŞB-Botaş karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:14.00-18.00)

-Voleybol'da Efeler Ligi 5./6.’lık Etabı karşılaşmaları Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda Tokat Bld. Plevne ile Maliye Piyango takımları arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. (Saat:18.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.