ankahaber

Gündemde Bugün-20 Eylül 2017 Çarşamba

Başlıklar

20 Eylül 2017 Çarşamba Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de, BM Kentler ve İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg'in düzenlediği, "Bloomberg Küresel İş Forumu"nda ve Mandarin Otel'de "TURKEN Vakfı Geleneksel Gala Yemeği"nde davetlilere hitap edecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı kabul edecek.(Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu, Giresin Atatürk Meydanı'nda "Fındık Üreticileri ve Halkla Buluşma" mitingine katılacak. (Saat:18.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde, Türk Telekom ve Türkiye Haber-İş Sendikası arasında yapılacak 12’nci Dönem Toplu İş Sözleşmesi imza törenine katılacak.(Saat:11.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdare Enstitüsü (TODAİE) 2017-2018 akademik yılı açılış programı ve diploma törenine katılıyor. (Saat: 10.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA 

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bakanlık toplantı salonunda, KOSGEB tarafından verilecek iki yeni destek programı tanıtım toplantısına katılıyor. (Saat: 12.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Halkalı'da, İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi 2017 – 2018 Akademik Yılı açılış programına katılacak. (Saat:14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  Ağustos ayına ilişkin Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklıyacak. (Saat:10.00) 

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Temmuz ayına ilişkin Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklıyacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 25 karşılaşma yapılacak.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.