ankahaber

Gündemde Bugün-21 Haziran 2017 Çarşamba

Başlıklar

21 Haziran 2017 Çarşamba Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Cavid Kamar Bacva’yı Kabul edecek ve STK Temsilcileri ile iftar programında bir araya gelecek. (Saat:17.00-20.29)    

                    
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binail Yıldırım,
İstanbul Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası Açılışı Ve Meclis Toplantısına katılacak, Gebze’de vatandaşlar ile iftarda bir araya gelecek. (Saat:17.30-20.45)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 
Adalet Yürüşü’nün 7. gününe Ankara-Bolu il sınırında Yayla Mokamp Tesisleri'nden  başlıyacak ve partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:08.30-11.30) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ KKTC'DE
-
Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş KKTC'de, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak. 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Pakmaya fabrika ziyareti, Cumayeri Meslek Yüksekokulu açılışına katılacak ve Cumayeri İlçe Teşkilatı iftar programına katılacak. (Saat:17.00-18.30-20.39)

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi̇ Elvan, "3. İstanbul Mersinliler İftar" programına katılacak. (Saat:20.48)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU JAPONYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya'nın başkenti Tokyo'da mevkidaşı Fumio Kishida ile bir araya gelecek. İki bakan görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Çavuşoğlu, Japon-Türk Parlamentolar arası Dostluk Grubu üyeleri ile bir araya gelecek, daha sonra Tokyo Camii ve Yunus Emre Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BATUM'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Batum’da İftar Programına Katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA
-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz gazileri ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:20.29)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Yabancı Kontrollü Girişim ve  Karayolu Trafik kaza istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor

SPOR
-FIFA Teknik Direktörler Semineri, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam edecek.
-
Ukrayna'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası devam ediyor 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.