ankahaber

Gündemde Bugün-21 Ocak 2018 Pazar

Başlıklar

21 Ocak 2018 Pazar Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tofaş Kapalı Spor Salonu'nda  Bursa İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. (Saat:14.00)                              

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Vahdettin Köşkü'nde Medya Temsilcileri ile biraraya gelecek, Anafartalar Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Çanakkale 6. Olağan İm Kongresine katılacak ve Çanakkale Valilliği'ni ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.00-16.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısı kapanış oturumuna katılacak ve basın toplantısı düzenleyecek. (saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BAĞDAT'TA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Iraklı mevkidaşı İbrahim el-Caferi ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek, Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim el-Cuburi tarafından ayrı ayrı kabul edilecek ve Türkmen Eşgüdüm Kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde Mamak Kadın Kolları İlçe Kongresine ve Akar Otel'de Çankaya Kadın Kolları İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Anemon Otel'de Ekonomi 2018 Vizyon Toplantısı ve Vakıfbank ile Denizli OSB Arasında Protokol imza törenine katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CVK Park Bosphorus Hotel'de Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (Tüm-Kayder) Üyeleri ile bir araya gelecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla, Mehmetciğimizin terör örgütlerine karşı başlattığı Afrin harekatının zaferle sonuçlanması için, Hacı Bayram Camii’nde Sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup dualar edilecektir. (Saat:07.00)

SPOR

-Süper Lig'in 18. haftasında, Demir Grup Sivasspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor-Trabzonspor, Bursaspor-Medipol Başakşehir, Antalyaspor-Beşiktaş karşı karşıya gelecek.(Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 18. haftasına Ümraniyespor-Gaziantepspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü, Akın Çorap Giresunspor-Boluspor, Grandmedical Manisaspor-Çaykur Rizespor ve Altınordu-Elazığspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-13.00-15.30-15.30-18.00)

-Basketbolun yıldızlarının sahne alacağı Tahincioğlu All-Star 2018 organizasyonu, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek. (Saat:14.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.