ankahaber

Gündemde Bugün-23 Ağustos 2017 Çarşamba

Başlıklar

23 Ağustos 2017 Çarşamba Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD Savunma Bakanı James Mattis’i Kabul edecek ve AK Parti Genel Merkezi'nde Katar’ın Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin Al Attiyah’ı Kabul edecek. (Saat:13.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım resmi ziyarette bulunduğu Vietnam'daki temaslarını sürdürüyor.

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek, Kocatepe Camisinde Prof. Dr. Şükrü Kızılot’un Cenaze Törenine katılacak ve NTV’de  Canlı yayın programına katılacak. (Saat:12.00-16.41-21.00)

BAKAN KURTULMUŞ ANKARA'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Dünya Turizm Örgütü Avrupa Bölgesel Komisyonu'na üye büyükelçi ve temsilcilerle bir araya gelecek. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Adil Sirac Salih Merdad'ı makamında kabul edecek. (Saat:11.00)

 
EKONOMİ
-Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), 2016 Yılı Girişim Özelliklerine göre Dış Ticaret İstatistiklerini ve Ağustos ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.
 
GÜNCEL
-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde düzenleyeceği basın toplantısında, bu yılki kurbanlık fiyatlarını, kurbanlık hayvan varlığını, üreticilerin beklentilerini açıklayacak; hayvancılık sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. (Saat:10.30)
-Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bünyesinde düzenlenecek ve Türkiye’de ilk defa yapılacak olan İnternet İçerik Sağlayıcıları ile Bilgilendirme Toplantısı BTK merkez binasında gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)
 
 
SPOR
-Dünya Güreş Şampiyonası devam ediyor.
-Şampiyonlar Ligi Play-Off turu oynanacak rövanş maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:21.45)

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.