ankahaber

Gündemde Bugün-23 Eylül 2017 Cumartesi

Başlıklar

23 Eylül 2017 Cumartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ve Suriye tezkeresinin süresini bir yıl uzatan görüşmelere katılmak üzere Meclis’e gidecek ve tezkere görüşmelerini izleyecek.

BAŞBAKAN YALDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek, 30. Ahilik Haftası Kutlamalır Programına ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivaline katılacak. (Saat:10.30-11.00-13.00)  

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi'nde Gençlerin Gözünden Eğitimde Kademeler Arası Geçiş Çalıştayı'na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM Genel Kurulu olağanüstü toplanıyor. Kuzey Irak'a operasyon yetkisi veren hükümet tezkeresinin süresi bir yıl daha uzatılıyor. (Saat:16.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 6. haftasına 3 karşılaşma ile devam edilecek. Atiker Konyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir ve Kadıköy'de Fenerbahçe Beşiktaş derbisi oynanacak. (Saat:14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig 6 haftasında; Altınordu-Gaziantepspor ve Grandmedical Manisaspor-İstanbulspor maçları oynanacak. (Saat:15.00-21.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.