ankahaber

Gündemde Bugün-23 Şubat 2018 Cuma

Başlıklar

23 Şubat 2018 Cuma Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)            

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım,  AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)                  

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Greeen Park Otel'de Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Bakanlık Reşat Morallı Toplantı Salonu’nda SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanacak olan “Prim Borçlarını Ödeyerek Emekli Olabilecek Tarım Bağ-Kur’lu Sigortalılarımıza Kredi Sağlanması Protokolü” törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Küçük Çamlıca Kulesi'nde Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulunarak basın açıklaması yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Greeen Park Otel'de Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi’nin teşrifleriyle Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Greeen Park Otel'de Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılına ait Yaşam Memnuniyeti Araştırması istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-Süper Lig'in 23. haftası Galatasaray-Bursaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor-Atiker Konyaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.00-20-00)

-PTT Kadınlar Türkiye Kupası Yarı finalinde Yakın Doğu Üniversitesi-Botaş ile Fenerbahçe-Hatay BŞB. karşı karşıya gelecek. (Saat:15.30-18.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.