ankahaber

Gündemde Bugün-25 Eylül 2017 Pazartesi

Başlıklar

25 Eylül 2017 Pazartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

- Irak Federal Mahkemesinin anayasaya aykırı olduğunu açıkladığı ve Türkler ile Araplar'ın boykot ettiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Swissotel-İstanbul'da Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısına katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda Trafik Genel Eğitim Planı Çalıştayı'na katılacak.  (Saat:09.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Sektörel Güven endekslerini, Ağustos 2017 Konut Satış İstatistiklerini ve 2016 Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması Bölgesel sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, The Marmara Taksim Otel'de Türkiye-Azerbaycan örneğinde İslam Dayanışma Sempozyumuna katılacak ve Beyoğlu Hasköy Fatih Kur'an kursunda Kur'an Kursları 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış törenine katılacak. (Saat:09.00-14.00)

SPOR

-Süper Lig'in 6. hafta kapanış maçında Osmanlıspor-Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası C Grubu son maçında Bakü'de Ukrayna ile karşılaşacak. (Saat:19.30)

  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.