ankahaber

Gündemde Bugün-25 Mart 2018 Pazar

Başlıklar

25 Mart 2018 Pazar Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Spor Salonu'nda Partisinin Giresun 6. Olağan İl Kongresi'ne ve Hayri Gür Spor Salonu'nda Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'ne katılacak. (Saat:12.00-15.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde AK Parti Beşiktaş 6.Olağan İlçe Kongresi'ne katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN SARIEROĞLU ERZİNCAN'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve Erzincan Belediyesi Nikah Salonu'nda AK Parti Erzincan Kadın Kolları Kongresine katılacak. (Saat:12.30-13.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Colossae Termal Otel'de TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu toplantısına ve Merkezefendi Bereketler Kültür Merkezi'nde Pamukkale ve Merkezefendi Kadın ve Gençlik Kolları toplantısına katılacak. (Saat:13.00-16.00)

BAKAN ARSLAN YOZGAT'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, YHT Şantiyesi – Yerköy'de Ankara –Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı İlk Ray Serim Törenine ve Büyük Sinema'da Ulaştırma Koordinasyon Toplantısına katılacak. (Saat:10.30-13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasına Galatasaray Odeabank-Trabzonspor, Fenerbahçe Doğuş-Eskişehir Basket, Gaziantep Basketbol-Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Basketbol-Sakarya Büyükşehir Belediye karşılaşmaları ile devam edilecek. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-Bilyoner.com KBL’de 22. haftası Hatay BŞB - Mersin BŞB karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:14.00)

-Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 28. haftası Bursa BŞB. Budo - Edirne Bld. Edirnespor ve Mersin Basketbol - Mersin BŞB.Gelişim karşılaşmaları ile tamamlanacak. (Saat:14.00-14.00)

-Voleybol Efeler Ligi Play-off Yarı Final Etabı ikinci karşılaşmaları Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak Halkbank – İstanbul BBSK karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:16.00)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Yarı Final Etabı ikinci karşılaşmaları İstanbul TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. (Saat:14.00)

-Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı karşılaşmaları Aydın’da bulunan Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak Pursaklar Vol. İht. – Karayolları ve Balıkesir B.Şehir Bld. – THY karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.