ankahaber

Gündemde Bugün-26 Mart 2018 Pazartesi

Başlıklar

26 Mart 2018 Pazartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Varya'ya hareket edecek. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde İŞKUR ile Türk Telekom arasında 2500 Tekniker alımına ilişkin Protokolün imza törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma,  Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde 68’inci Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısına ve Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nde Türk Telekom –İŞKUR Protokol Törenine katılacak. (Saat:09.30-10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde düzenlenen Türkiye’nin en büyük girişimcilik zirvesi G 3 Forum’un 10’uncusu, gerçekleştirilecek. 1500 girişimci ve girişimci adayı, “Girişimcilik Senin İçinde, Gözünde Büyütme!” temasıyla bir araya gelecek. Yuvarlak masa mentor görüşmelerine katılacak olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılımcılara hitap edecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Mısır’da yeni  başkanın belirlenmesine yönelik seçimin ilk turu başlıyor.
-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Düzce Üniversitesi Rektörlüğünün düzenlediği ‘’Bilgiden Bilince’’ konulu konferansa katılacak. (Saat:13.30)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftası Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes-Tofaş karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.