ankahaber

Gündemde Bugün-27 Mayıs 2017 Cumartesi

Başlıklar

27 Mayıs 2017 Cumartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca şehit yakınları ve gazilerle düzenlenen İftar programına katılacak. (Saat: 20.37)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacak.
(Saat:12.53)

 
MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü programına katılacak.(Saat: 12.05)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Burhanettı̇n İnceoğlu 112 Acı̇l Sağlık İstasyonu ve Rezzan İnceoğlu Aı̇le Sağlığı Merkezi açılışına ve Denizli Ticaret Odası iftar Programına katılacak. (Saat:14.00-20-24)

-
DÜNYA-DİPLOMASİ
-
İtalya'nın Taormina beldesinde düzenlenen 43. G7 liderler zirvesi yapılacak toplantılarla tamamlanacak. 

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 27 Mayıs darbesinin 67.yıldönümü dolaysıyla İstanbul İl teşkilatı tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak. (Saat:11.00)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Atiker Konyaspor-Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa-Antalyaspor, Medipol Başakşehir-Adanaspor ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçları oynanacak. (Saat:16.00-16.00-18.00-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turu üçüncü maçında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek. (Saat:20.00)

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.