ankahaber

Gündemde Bugün-29 Ağustos 2021 Pazar

Başlıklar

29 Ağustos 2021 Pazar gününe damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Çorlu'da Baykar Akıncı Taaruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Kurs Bitirme Törenine katılacak. (Saat:16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin "Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ve 2021 Yılı Projeleri Temel Atma, açılış ve tanıtım" törenine katılacak. (Saat:17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

SPOR

--Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası Son 16 Turunda Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde Çekya ile karşılaşacak. (Saat:17.30)

-Süper Lig’in 3. haftası Kasımpaşa-Galatasaray, Demir Grup Sivasspor-Göztepe, Altay-Fenerbahçe, GZT Giresunspor-Trabzonspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.15-19.15-21.45-21.45)

-TFF 1. Lig’in 3. haftası Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Royal Hastanesi Bandırmaspor, Gençlerbirliği-Manisa Futbol Kulübü, Denizlispor-MKE Ankaragücü, İstanbulspor-Altınordu maçlarıyla tamamlanacak. (Saat: 19.15-19.15-21.45-21.45)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.