ankahaber

Gündemde Bugün-29 Eylül 2018 Cumartesi

Başlıklar

29 Eylül 2018 Cumartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine bulunduğu Almanya'da sivil toplum kuruluşları yetkililerine ve Türkiye-Almanya İş Konseyi’nde önde gelen Alman firmalarının yöneticilerine de hitap edecek, Köln kentinde bulunan DİTİB Camii’nin de açılışını gerçekleştirecek ve Türk toplumuyla biraraya gelecek.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde VI. Zeka ve Yetenek Kongresine katılacak. (Saat:09.00

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 7. haftasına, Aytemiz Alanyaspor-Akhisarspor, Trabzonspor-Kasımpaşa, Beşiktaş-Kayserispor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-16.00-19.00)

-Spor Toto 1. Ligi sezonun 7. haftasında Hatayspor-Altınordu, Denizlispor-Tetiş Yapı Elazığspor, Kardemir Karabükspor-Ümraniyespor maçları oynanacak. (Saat:14.00-14.00-19.30)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.