ankahaber

Gündemde Bugün-29 Kasım 2018 Perşembe

Başlıklar

29 Kasım 2018 Perşembe, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanından G20 Liderler Zirvesine katılmak üzere Arjantin’e hareket edecek. (Saat:01.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Genel Başkanı Andrea Nahles’le KahvaltIda bir araya gelecek ve Friedrich Ebert Vakfı’nda Konuşma yapacak. (Saat:08.00-18.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Conrad İstanbul Bosphorus’ta TRT Uluslararası Çocuk Medyası Konferansına katılacak. (Saat:16.45)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı’nda Satcom Vision 2018’e katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Green Park Otel’de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları Tanıtım Programına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni ziyaret edecek ve arım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği  arasında işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (Saat:09.00-09.20)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lll. Çeyrek:Temmuz-Eylül 2018 İşgücü Girdi Endekslerini ve Kasım ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi 5. hafta Grup maçları oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe D Grubunda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımını konuk edecek, Akhisar Belediyespor J Grubunda deplasmanda Krasnodar ile, Beşiktaş ise deplasmanda I Grubunda Norveç'in Sarpsborg takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.55-20.55-23.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.