ankahaber

Gündemde Bugün-31 Mayıs 2019 Cuma

Başlıklar

31 Mayıs 2019 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Üsküdar İftarına ve “10 Bin Hatim, 100 Bin Dua” Konseptiyle Geleneksel Kadir Gecesi Programına  katılacak. (Saat:20.35-23.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), I. Çeyrek: Ocak-Mart 2019 Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini, nisan ayı Motorlu Kara Taşıtları ve Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında, Ramazanda üretici ve market fiyatlarındaki değişimi açıklayacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

KÜLTÜR-SANAT

-DT Genel Müdürlüğü'nde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından, Devlet Tiyatroları sahnelerinde ilk defa oyunu oynanmış yerli yazarlara ödül takdimi gerçekleştirilecek. (Saat:14.30)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fatih Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, Çamlıca Camii'de Kadir Gecesi Programına katılacak. (Saat:13.07-21.20)

SPOR

-EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 8 Haziran'da Konya'da Fransa ve 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız Zeynep Hotel'de yapacağı antrenmanla Antalya kampındaki hazırlıklarını sürdürecek. (Saat:18.45)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Anadolu Efes ile Galatasaray Doğa Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:19.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.