ankahaber

Gündemde Bugün-4 Ocak 2019 Cuma

Başlıklar

4 Ocak 2019 Cuma, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Başbakanı İmran Khan’ı kabul edecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK ve PM toplantılarına başkanlık edecek. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bala Belediyesi Konferans Salonu'nda Türk Müziği Tarihi Tanıtım Seminerleri Kapsamında “Aylin ŞENGÜN TAŞÇI Gençlerle Buluşuyor” Programına katılacak, (Saat:13.30)

BAKAN VARANK ANKARA'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Sanayi Odası'nda  "Çevre Mevzuatı Farkındalığının Artırılması" ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, JW Marriot Hotel'de “2018 Yılı İhracat Değerlendirme Toplantısı”na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Sanayi Odası'nda  "Çevre Mevzuatı Farkındalığının Artırılması" ile ilgili bilgilendirme toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016-2017 Kurumsal Sektör Hesaplarını ve Kasım 2018 Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DANYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 16. hafta maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Kirolbet Baskonia’yı konuk ederken, Darüşşafaka Tekfen ise Barcelona Lassa ile deplasmanda karşılaşacak.. (Saat:20.45-23.00)

-Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley 1. etap ilk maçlarında Halkbank-Türk Hava Yolları, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Nilüfer Belediyespor karşılaşacak. (Saat:18.00-18.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.