ankahaber

Gündemde Bugün-5 Kasım 2019 Salı

Başlıklar

5 Kasım 2019 Salı, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında Milletvekillerine hitap edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:11.45-14.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-11.30-12.45-09.45)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  İŞKUR Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Türkiye işgücü piyasasında uyumsuz eşleşme analizi projesi kapsamında düzenlenen "Ulusal İstihdam, Beceri Ve Eğitim Sempozyumu"n katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu , HDP Muş Milletvekili Mansur Işık, HDP Muş Milletvekili Mansur Işık basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-TÜSİAD ve Dostluk Grubu işbirliği ile “Türkiye – Çin İş Forumu” toplantısı İstanbul Elite World Europe Hotel’de gerçekleşecek. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi 4. Haftası E,F,G ve H Gruplarında oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.

-UEFA Şampiyonlar ligi 4. haftasında A Grubunda Real Madrid ile Çarşamba günü karşılaşacak Galatasaray’da Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncu katılımı ile Santiago Bernabéu Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:20.00)

-Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı 7DAYS EuroCup altıncı hafta maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Dolomiti Energia Trento'yu konuk edecek. (Saat:20.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.