ankahaber

Gündemde Bugün-6 Eylül 2018 Perşembe

Başlıklar

6 Eylül 2018 Perşembe, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon'u Karşılama Töreni ve Başbaşa Görüşme, Heyetlerarası Çalışma Yemeği ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:17.30-18.30-19.30)

BAKAN SELÇUK ARJANTİN'DE

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Arjantin’in Dönem Başkanlığında düzenlenen G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı’na katılacak.

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, 7 Eylül Cuma günü Trabzon'da Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Trabzon'a gidecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu maçın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.20-18.30)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.