ankahaber

Gündemde Bugün-6 Haziran 2018 Çarşamba

Başlıklar

6 Haziran 2018 Çarşamba, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Emniyet Müdürlüğü Arkası Menteşe Açık Hava Oto Pazarı'nda Muğla mitingi düzenleyecek ve ATO Congresium'da Ankara Ticaret Odası İftar Programına katılacak. (Saat:16.00-20.21)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te Eski ve Yeni Milletvekillerine İftar verecek. (Saat:20.21) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Dörtyol Kavşağı'nda Ağrı Mitingi düzenleyecek, Ağrı Valiliğini ziyaret edecek, Belediye Meydanı'nda Iğdır Mitingi düzenleyecek, Iğdır Valiliği'ni ziyaret edecek, TBMM'de Milletvekilleri ile İftar Programına katılacak. (Saat:13.00-14.30-16.00-17.30-20.21)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de STK temsilcileriyle toplantı yapacak, Bozkurt Esnaf Buluşması'na iştirak edecek ve Gebze'de STK temsilcileriyle bir araya gelecek. (Saat:11.00-15.30-18.30)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Taha Akgül Spor Salonu'nda Sivas Bölge İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa ve Eskişehir’de miting düzenleyecek, Odunpazarı'nda İftar Programına katılacak. (Saat:14.00-18.30-20.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi'nin dördüncü haftası ikinci maçında Tayland ile karşılaşacak. (Saat:14.05)

-A Erkek Milli Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Altın Avrupa Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ile karşılaşacak. (Saat:20.00)
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.