ankahaber

“Öğrencilerimiz, Sınav Kitapçıklarını Sınavdan Bir Gün Sonra Sınava Girdikleri Okullardan Alabilecekler”

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Cevap anahtarı sınavdan sonra http://meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olup öğrencilerimiz, sınav kitapçıklarını sınavdan bir gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler." açıklamasında bulundu. 

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Cevap anahtarı sınavdan sonra //meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olup öğrencilerimiz, sınav kitapçıklarını sınavdan bir gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler." açıklamasında bulundu. 

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından sınava girecek öğrencilere başarılar dilerek "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav, ülke genelinde bugün saat 09.30’da başladı. Öğrenciler;  ilk/sözel oturumda Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisiyle yabancı dil derslerinden toplam 50 soruyu 75 dakikada, Saat 11.30'da başlayacak II. oturumdaki matematik ve fen bilimlerinden toplam 40 soruyu ve 80 dakikada yanıtlayacak. Cevap anahtarı sınavdan sonra //meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olup öğrencilerimiz, sınav kitapçıklarını sınavdan bir gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz…" ifadelerine yer verildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.