ankahaber

Türk Telekom: İş Modellerimizle Uyumlu Değil

Ekonomi

Türk Telekom, TTF Süper Lig ve TFF 1.Lig yayın hakları ihalesine ,”paketleşme şekillerinin ve teklif taban fiyatlarının hali hazırda iş modelleriyle uyumlu olmaması” kararını gerekçe göstererek katılmadığını beyan etti.

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Süper Lig TFF 1.Lig yayın hakları ihalesine ilişkin,  açıklamada bulunan Türk Telekom  , “TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın hakları ihalesindeki paketleme şekillerinin ve teklif taban fiyatlarının hali hazırdaki iş modellerimizle uyumlu olmaması” sebebiyle, söz konusu ihaleye katılmama yönünde karar aldığını duyurdu.
“Her Türlü Cihaz Üzerinde Yayın Yapma Hakkına Sahip Tek Operatörüz”

Digitürk’ü tebrik ederek, ihalenin sonucunun Türk Futbol sektörü için hayırlı olması temennisinde bulunan Türk Telekom, yaptığı açıklamada  “Digitürk’ün TFF Süper Ligi ve TFF 1. Lig yayın haklarını, münhasır ve ayrımcı olmayacak şekilde paylaşmasının kendi ticari menfaatine ve kamu menfaatine olacağına inanıyoruz. Bu durumda bu ayrıcalıklı içeriği, yaklaşık 2 milyon TV müşterimize ek bir içerik olarak sunma seçeneğini değerlendirebiliriz” dedi.
her türlü cihaz üzerinde yayın yapma kapasitesine sahip tek operatör olduğunun altını çizen Türk Telekom “Türkiye çapındaki satış kanallarımız ve IPTV, uydu, web TV ve OTT platformlar ile mobil, tablet, dizüstü ve masaüstü bilgisayar ve televizyon gibi her türlü cihaz üzerinden yayın yapma kapasitesine sahip tek operatör olarak, müşterilerimiz lehine değer yaratacak her türlü faydayı sunabilecek eşsiz bir konumda bulunuyoruz” ifadesine yer verdi.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.