ankahaber

Kuşadası’nda 9.Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi Başladı

Kültür-Sanat

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın seçkileri, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Vatandaşlar, sergiyi 8 Nisan’a kadar ziyaret edebilecek

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın seçkileri, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Vatandaşlar, sergiyi 8 Nisan’a kadar ziyaret edebilecek.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 6 farklı kategoride düzenlenen, 500 fotoğrafçının katıldığı yarışmanın seçki fotoğraflarından oluşan 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Sergi açılışına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Aydın İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Kuşadası Şube Müdürü Mehmet Arif Yılan, Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü Adem Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılışında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Aydın Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü Kaplan, yarışmanın seçkilerini Kuşadası’nda sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, sergide yer alan fotoğrafların 2 binin üzerinde fotoğraf içinden seçildiğini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.