ankahaber

Mercan Erzincan "Gökkuşağı Türküleri"

Kültür-Sanat

Yalnızca icracı kimliğiyle değil, yetiştirdiği öğrencilerle de Anadolu müziğine çok büyük katkılar sunan Mercan Erzincan, farklı yörelerden eserlerle oluşturduğu renkli repertuarıyla sevenlerine merhaba diyor. Mercan Erzincan 'Gökkuşağı Türküleri" ile 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat:20.00'de Nazım Hikmet kültür Merkezi, Ruhi Su Salonu'nda sevenlerine güzel bir türkü ziyafeti verecek.

Yalnızca icracı kimliğiyle değil, yetiştirdiği öğrencilerle de Anadolu müziğine çok büyük katkılar sunan Mercan Erzincan, farklı yörelerden eserlerle oluşturduğu renkli repertuarıyla sevenlerine merhaba diyor. Mercan Erzincan 'Gökkuşağı Türküleri" ile  25 Mayıs 2018 Cuma günü saat:20.00'de Nazım Hikmet kültür Merkezi, Ruhi Su Salonu'nda sevenlerine güzel bir türkü ziyafeti verecek.

Daha önce sırasıyla Alican’a Ağıt(1997), Düşlerim Yol Alır(2002), Mihman(2008), Seyir(2012) albümlerini yayınlayan sanatçı ayrıca 2014 yılında Buse Katılmış ve Devrim Kaya ile Oyalı Yazma projesini hazırlayarak Harran’dan Harput’a Meşk albümünü yayınladı.

Erdal Erzincan’ın yönetmenliğinde hazırlanan Gökkuşağı albümünde Karadeniz’den Doğu Anado-lu’ya kadar uzanan coğrafyadan seçkin eserler yer alıyor. Ayrıca Sabahat Akkiraz ve Ufuk Şimşek’le yapılan düetler albümdeki dikkat çeken eserler arasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.