ankahaber

Açılışta Özge Ulusoy’la Kurdele Kestiler

Magazin

Kahvaltı anlayışına yepyeni bir soluk getirecek olan Ata Konak Kahvaltı ve Şarküteri Salonu, önceki gün Ataşehir’de kapılarını açtı. Nedim Acar’ın sahibi olduğu mekanın açılış kurdelesini Özge Ulusoy’la birlikte kestiler.

Kahvaltı anlayışına yepyeni bir soluk getirecek olan Ata Konak Kahvaltı ve Şarküteri Salonu, önceki gün Ataşehir’de kapılarını açtı. Nedim Acar’ın sahibi olduğu mekanın açılış kurdelesini Özge Ulusoy’la birlikte kestiler.

Açılış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, kahvaltının en önemli öğün olduğunu vurgulayarak, formunu kahvaltıya borçlu olduğunu vurguladı. Mekanın hem mimari hem de işletme sahibi Nedim Acar: “Hem lezzet hem sağlıklı yaşama değer veren bir kahvaltı salonu konsepti yaratarak markalaşma yolunda ilk adımımızı attık. Ata Konak’ta her bir ürünü kendi yöresinden getirerek doğallığını bozmadan müşterilerimizle buluşturuyoruz.” dedi.

Organik reyonu ile sağlıklı yaşama dikkat çeken, lezzetleri ve şık tasarımı ile bir sentez yaratan yeni nesil kahvaltı salonu Ata Konak,  kaliteli hizmet anlayışıyla adından söz ettirecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.