ankahaber

Bakan Dönmez'den Kılıçdaroğlu'na: "Kendinizi Yine İsteyerek Ve Bilerek Karanlığa Mı Gömdünüz?”

Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriklerinin kesilmediğini açıkladı. Bakan Dönmez, "Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?" dedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriklerinin kesilmediğini açıkladı. Bakan Dönmez, " Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?" dedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?" ifadelerini kullandı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.