ankahaber

Kılıçdaroğlu: “İstanbul, Tarihine Yakışır Şekilde Artık İstanbullularla Yönetiliyor!"

Politika

#İstanbulunFethi'nin 567. yılında; bu kadim kenti bize miras bırakan Fatih Sultan Mehmet'i ve "geldikleri gibi giderler" inancıyla İstanbul'u İşgalden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyorum. İstanbul, tarihine yakışır şekilde artık İstanbullularla yönetiliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un Fethi'nin 567. yılında; bu kadim kenti bize miras bırakan Fatih Sultan Mehmet'i ve "geldikleri gibi giderler" inancıyla İstanbul'u İşgalden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyorum. İstanbul, tarihine yakışır şekilde artık İstanbullularla yönetiliyor!" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu İstanbul'un Fethi'nin 567. yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 

Kılıçdaroğlu mesajında; "#İstanbulunFethi'nin 567. yılında; bu kadim kenti bize miras bırakan Fatih Sultan Mehmet'i ve "geldikleri gibi giderler" inancıyla İstanbul'u İşgalden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyorum. İstanbul, tarihine yakışır şekilde artık İstanbullularla yönetiliyor!" ifadelerini kullandı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.