ankahaber

Şimşek: Ar-Ge Reform Paketi Tamam

Politika

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AR-GE reform paketinin hazırlıklarının tamamlandığını, yakında TBMM’ye sunulacağını, üretim reform paketi üzerindeki çalışmaların ise devam ettiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanlığı'ndan ge

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AR-GE reform paketinin hazırlıklarının tamamlandığını, yakında TBMM’ye sunulacağını, üretim reform paketi üzerindeki çalışmaların ise devam ettiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanlığı'ndan gelen bir bilgi notuyla MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın soru önergesini yanıtladı.

Makro reform programı altında orta ve yüksek teknolojili üretimi artırmayı amaçlayan iki adet reform paketinin öne çıktığını belirten Şimşek, bunlardan ilki olan AR-GE reform paketinin hazırlıklarının tamamlandığını yakında TBMM’ye sunulacağını, diğeri olan üretim reform paketi üzerindeki çalışmaların ise devam ettiğini bildirdi.

Bakan Şimşek, Ar-Ge’ye daha fazla ağırlık vererek, ihracata dayalı ve rekabetçi bir üretim yapısıyla özel sektör öncülüğünde yüksek ve istikrarlı büyümenin tesis edilmesinin temel hedef olduğunu ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.