ankahaber

Yılın Son Güvenlik Toplantısı Tamamlandı

Politika

Çankaya Köşkü’nde 2015’in son güvenlik toplantısı düzenlendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan Güvenlik Toplantısı’nda terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü faaliyetler ele alındı. Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre

Çankaya Köşkü’nde 2015’in son güvenlik toplantısı düzenlendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan Güvenlik Toplantısı’nda terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerinin yürüttüğü faaliyetler ele alındı.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında bugün Çankaya Köşkü’nde yapılan Güvenlik Toplantısı’nda Terörden olumsuz etkilenen vatandaşların güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar ve alınacak tedbirler gözden geçirildi.
Toplantıda ayrıca Suriye ve Irak’taki güvenlik durumu ve ülkemize yönelik riskler değerlendirildi.
Açıklamada, “Hükümetimiz ülkemiz ve milletimizin güvenlik ve refahı için terörizmle mücadeleyi en kapsamlı biçimde sürdürmeye kararlıdır” denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.