ankahaber

A Milli Takımımız Letonya'ya Yenildi

Spor

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda A Milli Erkek Takımımız son maçında Letonya'ya 89-79 yenilerek grubu 4. olarak tamamladı ve Son 16 turunda İspanya'nın rakibi oldu.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda A Milli Erkek Takımımız son maçında Letonya'ya 89-79 yenilerek grubu 4. olarak tamamladı ve Son 16 turunda İspanya'nın rakibi oldu. 

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Erkek Takımımız, Letonya karşısında ilk çeyreği 24-22 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Porzingis ile sayılar üreten Letonya soyunma odasına 47-38 önde giden taraf oldu.

Üçüncü periyotta Cedi ile basketler bulan Millilerimiz üçüncü periyodu 69-63 geride kapadı. Son periyodun başlarında Erkan Veyseloğlu ve Melih’in de basketiyle durumu 69-67’ye getirmesine karşın karşın çekişmeli geçen mücadeleyi Letonya, A Milli Takımımız karşısında 89-79 önde tamamladı.

Alınan bu mağlubiyetle millilerimiz grubu 2 galibiyet, 3 Mağlubiyet ile 4. olarak tamamlayarak C Grubu’nun lideri İspanya ile Son 16 mücadelesinde eşleşti. A Milli Takımımız ile İspanya arasındaki mücadele, 10 Eylül Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.