ankahaber

Anadolu Efes Deplasmanda Farklı Kazandı

Spor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 90-72’lik skorla mağlup etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 90-72’lik skorla mağlup etti.

Mücadele oldukça tempolu başlarken Anadolu Efes, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşısında ilk periyodu Motum'un bitime üç saniye kala kaydettiği basketle 23-21 önde tamamladı. İkinci çeyreğe iki takım da karşılıklı top kayıplarıyla başlarken Birkan Batuk, Beaubois ve James Metecan Birsen ile sayılar bulan Anadolu Efes, 15. dakikayı 31-25 önde geçti. Boyalı alanı etkili savunan konuk ekip, Ahmet Buğrahan Tuncer'in üç sayılık basketiyle 19. dakikada farkı 10 sayıya çıkardı: 29-39. Ev sahibi takım Armstead ve Eldridge'le sayılar üretse de çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısı, Anadolu Efes'in 44-36'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarının ilk bölümünde Beaubois'in arka arkaya attığı üç sayılık basketlerle farkı yeniden çift hanelere taşıyan Anadolu Efes, 23. dakikayı 56-41 önde kapattı. Beaubois ile etkili olmaya devam eden Anadolu Efes, 25. dakikada farkı 20 sayıya (41-61) kadar çıkardı. Oyundan düşen ev sahibi ekip karşısında dış atışlardan Motum ve James Metecan Birsen'le sayılar üretmeyi sürdüren Anadolu Efes, üçüncü periyodu da 73-50 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğin son bölümlerinde olduğu gibi dördüncü periyoda da etkili olan Efes Bilsen, 33. dakikayı da 80-57 üstün geçti. Kalan sürede Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşısında skor üstünlüğünü koruyan Anadolu Efes maçıda 90-72 kazandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.