ankahaber

Beşiktaş Vodafone Arena'da Puan Kaybetti

Spor

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Lider Beşiktaş sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Lider Beşiktaş sahasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

Lider Beşiktaş Kayserispor karşısında ilk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtamadı ve kalesinde gol pozisyonları yaşadı.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve her iki takım soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında baskısını artıran ve istediği futbolu yansıtmaya başlayan siyah Beyazlı ekip aradığı golü 55. Dakikada Aboubakar ile buldu ve 1-0 öne geçti.
64. dakikada Kayserispor Umut Bulut’un golüyle beraberliği yakaladı. 1-1

Oyuna yeniden dengeyi getiren Sarı Kırmızılı ekip 82. Dakikada  Andreas Beck'in kendi kalesine attığı golle öne geçti. 1-2

88. dakikada baskısını yeniden artıran Beşiktaş beraberliği yakaladı. Aboubakar kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak tekrar maça eşitlik getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Beşiktaş, Kayserispor karşısında kaybettiği 2 puanla takipçisi Medipol Başakşehir ile de puan farkı 2’ye inmiş oldu.

Kayserispor, Sergen Yalçın yönetiminde çıkışını sürdürdü. Kayserispor son 7 maçında 4 galibiyet 3 beraberlik alarak ligin dibinden uzaklaşmaya başladı. Kayserispor son 7 maçında Galatasaray7ı deplasmanda, Fenerbahçe’yi evinde mağlup ettikten sonra Lider Beşiktaş deplasmanından da beraberlikle dönüyor.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.