ankahaber

Galatasaray'ın 7DAYS Eurocup Macerası Sona Erdi

Spor

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup 10. hafta mücadelesinde Kızılyıldız'a Sinan Erdem Spor Salonunda 100-83 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Galatasaray'ın 7DAYS EuroCup macerası sona erdi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup 10. hafta mücadelesinde Kızılyıldız'a Sinan Erdem Spor Salonunda 100-83 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Galatasaray'ın 7DAYS EuroCup macerası sona erdi.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketler ile geçilirken Galatasaray çeyreğin ilk 5 dakikalık kısmını 14-11’lik üstünlükle geçti. Nigel Hayes’in sayılarıyla skordaki üstünlüğünü korumayı başaran Galatasaray karşılaşmanın ilk çeyreğini 26-24 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında Kızılyızdız 0-6'lık bir seri yakalayarak 30-26 öne geçti. İlerleyen dakikalarda takımımız, Göksenin Köksal ve Aaron Harrison ile bulduğu üç sayılık basketlerle 6-0’lık bir seri yakalayarak 35-33 öne geçti. Kızılyıldız bu dakikadan itibaren dış atışlarda bulduğu isabetli atışlarlar oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve soyunma odasına 42-49 önde girdi.

İkinci devredede oyunun tamamen üstünlüğünü eline geçiren Kızılyıldız farkı çift hanelere taşıdı. İlerleyen dakikalarda mücadele iki takımın karşılıklı bulduğu basketler ile geçildi ve çeyreğin son 3 dakikasına Kızılyıldız'ın 57-70’lik üstünlüğüyle girildi. Bu dönemde Galatasaray'ın skor yükünü üstlenen Nigel Hayes ile final periyoduna 68-79'luk skorla gidildi. 

Karşılaşmanın son çeyreğindede üstünlüğünü koruyan Kızılyıldız temsilcimiz Galatasaray'ı 10-73 mağlup etti. Bu sonuç ile Galatasaray 7DAYS EuroCup'a veda etti.  

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.