ankahaber

Galatasaray Seride Eşitliği Sağladı

Spor

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Play Off Çeyrek Final 2. maçında Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Play Off Çeyrek Final 2. maçında Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

Maça 3 sayılık seriyle başlayan Halkbank'ın üstünlüğünü  Aslı, Neslihan, Jack ve Koshelava’nın sayılarıyla 12-11 üstünlüğü yakalayarak teknik molaya önde girdi. Galatasaray, kaptan Neslihan’ın sayılarıyla farkı 3 sayıya kadar çıkardı. 15-12’nin ardından oyun üstünlüğünü iyice eline alan sarı kırmızılı ekip ilk seti 25-20 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

Konuk ekip Halkbank karşılaşmanın ikinci setinde de 3 sayılık seriyle başladı. Durumu 5-5'e getirdikten sonra tamamen oyun kontrolünü tamamen eline alarak  seti 25-19 önde tamamladı ve maçta durumu 2-0’a getirdi.

Mücadelenin üçüncü ve son seti karşılıklı sayılarla başlamasına karşın teknik molaya 12-9 önde giren evsahibi Galatasaray farkın kapanmasına izin vermeyerek üçüncü setide 25-19 alarak karşılaşmayıda 3-0 kazandı ve seride durumu 1-1'e getirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.