ankahaber

Kanser Hastası Gencin Galatasaray Rüyası Gerçek Oldu

Spor

Medical Park Ordu Hastanesinde kanser tedavisi gören Ümit Galatasaray taraftarı oldugu için hastane yönetimi genç taraftar ile  Istanbul Metin Oktay tesislerinde gerçekleştiren antrenmana ziyaret gerçekleştirdi. Galatasaray’ın Hollandalı teknik adamı genc

Medical Park Ordu Hastanesinde kanser tedavisi gören Ümit Galatasaray taraftarı oldugu için hastane yönetimi genç taraftar ile  Istanbul Metin Oktay tesislerinde gerçekleştiren antrenmana ziyaret gerçekleştirdi. Galatasaray’ın Hollandalı teknik adamı gence özel ilgi gösterdi.

 
Bir yıl gibi bir süredir kanserle savaşan ve en büyük hayali Galatasaraylı oyuncularla tanışmak olan Ümit Akçin beklediğinden fazlasını buldu.

 

Doktorları tarafindan Ordu’dan Istanbul Metin Oktay tesislerine getirilen ve antrenman öncesi oyuncularla toplu fotoğraf çektiren Ümit, seyirci koltuklarında oturduğu sırada Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink Ümit'in yanına geldi. Genç taraftar ile sohbet eden ve gencin saglik durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Hollandalı çalıştırıcı daha sonra  oyuncuları yeniden Ümit’in yanına yönlendirdi.

 

 

Ümit’in hastalığıyla cesaretle savaştığını ve bu cesareti  Galatasaray’dan aldığını öğrenen oyuncular, kanser hastası gencin hiç yanından ayırmadığı formasını imzaladı.

 mutluluğunu konuşma güçlüğü çektiği için  mimikleriyle gösterebilen Ümit, beklemedigi bu ilgi sonucu unutamayacağı anlar yaşadı.

 

Antrenman zamanından çalarak oyuncuları kanser hastası Ümit'in yanında toplayan ve kanser hastası gence belki de hayatının  en anlamlı hediyesini veren Jan Olde Riekerink, Gencin mücadelesinin örnek bir mücadele oldugunun altını çizdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.