ankahaber

Milli Takım Avusturya İle Hazırlık Maçı Yapacak

Spor

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile 29 Mart 2016 ‘da hazırlık maçı yapacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine doğrudan katılacak A Milli T

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile 29 Mart 2016 ‘da hazırlık maçı yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine doğrudan katılacak A Milli Takım, kendisi gibi finallerde yer alacak ülkelerden Avusturya ile deplasmanda bir hazırlık maçı yapacak. Avusturya'nın başkenti Viyana'da Ernst-Happel Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 21.30'da başlayacak.

Türkiye ile Avusturya, A milli takımlar düzeyinde bugüne kadar 15 maçta karşı karşıya geldi Bu karşılaşmalar dan 5'i özel, 10'u resmi boyutta idi. 15 müsabakadan 8’ini Avusturya kazanırken 6 karşılaşmayı Milli takımız kazandı. 1 karşılaşma berabere sonuçlandı. Mücadelelerde Türkiye’nin 20 golüne, Avusturya 17 golle karşılık verdi. En son oynanan karşılaşmayı Avusturya 2-0 kazanmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.