ankahaber

RR Ödüllerini Buldu

Spor

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un iki senedir geleneksel olarak düzenlediği Rolls-Royce İstanbul Golf Cup sona erdi. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nda iki gün toplamda 200 sporcu yarıştı. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde A, B ve C kategorilerinde ilk üçe giren oyuncular ile “juniors”, ‘academy 9 holes’ ve ‘gross’ kategorilerinde çocuk, kadın ve erkek oyunculara kupaları verildi.

İkincisi gerçekleştirilen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup Turnuvası’nda kategorilerde dereceye giren isimlerin ödüllerini, Kemer Country Golf Klübü Kaptanı Erdem Kıremer ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul marka müdürü Hilal Aysal takdim etti.

Turnuvada dereceye girmeye hak kazanan oyunculara Goodwood’daki Rolls-Royce fabrikasına gezi ve İngiltere’de golf eğitimi hediye edildi.

Rolls Royce Marka Müdürü Hilal Aysal "Golf ve Rolls-Royce'u temsil eden mükemmellik ve kusursuzluk ile tekrar turnuva düzenlemekten mutluluk duyduk. Yer olarak Kemer Country Golf Kulübü, bu etkinlik için müthiş bir sahne oldu." dedi.

Rolls-Royce İstanbul Golf Cup 2016 Kazananları
Erkekler A Kategorisi
Birinci: Emre İpeker
İkinci: Mehmet Kazan
Üçüncü: Kadir Aydın
Erkekler B Kategorisi
Birincisi: Ali F. Özadam
İkincisi: Ersin Aktürk
Üçüncüsü: Seung Soo Lee
Erkekler C Kategorisi
Birinci: Engin Yeşilırmak
İkinci: Hakan Ozyazıcı
Üçüncü: Antoine Mocachen
Bayanlar A Kategorisi
Birinci: Nükhet Sebükçebe
İkinci: Beyhan G.Benardete
Üçüncü: Hyun Jin Kim
Bayanlar B Kategorisi
Birinci: Arzu Narin
İkinci: Ebru Temel
Üçüncü: Canan Sanalan
Juniors
Birinci: Işıl Ege Devrim
İkinci: Lalin Mahmudi
Üçüncü: Zeynep Ergelmiş
Academy 9 holes
Birinci: Baran Tokdemir
İkinci: Ateş Yılmaz
Üçüncü: Delfin Filiz
Ladies Gross
Beyhan Goldman Benardete
Men’s Gross
Selim Gülmen
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.