ankahaber

Şampiyon Kara Kartal Kupasını Aldı

Spor

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kupasına TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı. Yedi sezonluk şampiyonluk hasreti çeken siyah beyazlılar bu sezonu 79 puanla tamamlayarak tarihindeki 14. şampiyonluğu

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kupasına TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Yedi sezonluk şampiyonluk hasreti çeken siyah beyazlılar bu sezonu 79 puanla tamamlayarak tarihindeki 14. şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Öğle saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen poster çekimi ile başlayan şampiyonluk kutlamaları, boğazda tekne turu ile sürdü. Kandilli'den hareket eden Beşikteş'lı  oyuncuları taşıyan tekne yoğun bir konvoyla beraber Dolmabahçe'ye ulaştı. Burada binlerce taraftarın karşıladığı siyah beyazlı kafile daha sonra törenin yapılacağı Vodafone Arena Stadı'na geçti.
Törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de platforma çıkarken, basın mensuplarına verilen görüntünün ardından siyah-beyazlı futbolcular, kupayla tribünleri gezerek şampiyonluğu kutladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.