ankahaber

Şampiyonlar Ligi'nde 4. Hafta Maçları Tamamlandı

Spor

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta grup maçları 4 grupta oynanan 8 maç ile tamamlandı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta grup maçları 4 grupta oynanan 8 maç ile tamamlandı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece E, F, G ve H gruplarında 8 karşılaşma yapılarak 4. hafta maçları tamamlandı. Şampiyonlar ligi'nde gruplar'da 4. hafta maçları tamamlanırken gruplardan çıkacak takımlar belli olmaya başladı. 

Dün gece E Grubu maçında Alman ekibi Bayer Leverkusen deplasmanda İngiliz temsilcisi Tottenham'ı 1-0 yendi ve beraberlik alışkanlığını bozarak ilk galibiyetini aldı. Grubun diger maçında, Monaco kendi sahasında Rus ekibi CSKA Moskova'yı 3-0'la geçerek, zirvedeki yerini korudu. E Grubu'nda 4. hafta maçları sonunda Monaco 8 Puanla lider durumda, İkinci Bayer Leverkusen 6 puanla 2. sırada, Tottenham 3 ve CSKA Moskova son sırada yer alıyor. 

F Grubu maçlarında ise Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, konuk ettiği Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u 1-0 yendi ve böylelikle puanını 10'a yükselterek Şampiyonlar Ligi'nde üst tura kalmayı garantiledi. Grubun diğer maçında ise Real Madrid deplasmanda Polonya ekibi Legia Varşova ile 3-3 berabere kaldı. Real madrid 2-0 öne geçtiği karşılaşma'da 3-2 yenik duruma düşmesine karşın 85. dakikada Kovacic'in golüyle 1 puanı kurtardı.

G Grubu'nda Leicester City deplasmanda FC Copenhagen ile golsüz berabere kalarak grupdaki liderliğini sürdürdü. Porto ise kendi sahasında Club Brugge'yi 1-0 yenerek  puanını 7'ye yükselterek 2. sıraya yerleşti. Club Brugge 4. hafta maçları sonunda henüz puanla tanışamadı.

H Grubu'nda ise İspanyol temsilcisi Sevilla konuk ettiği Dinamo Zagrebi 4-0 gibi net bir sonuçla yenerken gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun diğer maçında güçlü italyan ekibi Juventus kendi sahasında Lyon ile 1-1 berabere kaldı.

  

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.