ankahaber

Vardy Kulübü ile nikah tazeledi

Spor

Ligde şampiyonluğa emin adımlarla gitmek isteyen ve en yakın takipçisi Manchester City'i deplasmanda 3-1 yenerek rakipleriyle puan farkını açan Leicester City, maçtan birkaç saat sonra 29 yaşındaki Vardy'nin sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu. Vardy, kul

Ligde şampiyonluğa emin adımlarla gitmek isteyen ve en yakın takipçisi Manchester City'i deplasmanda 3-1 yenerek rakipleriyle puan farkını açan Leicester City, maçtan birkaç saat sonra 29 yaşındaki Vardy'nin sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu.

Vardy, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Bu takımın bir parçası olarak, bir şeyler başarmaya çalıştığımız için çok mutluyum. Sahibinden, menajerine, futbolcularından, taraftarlarına kadar böyle iyi ruhlu bir takım görmedim. Bu takımın bir parçası olmayı uzun zamandır istiyordum" ifadelerini kullandı.

Leicester City'nin geldiği günden bu yana kendisine inandığını belirten Vardy "Bu inanç, kendimi geliştirmemi sağladı. Bana yapılan yatırımdan dolayı her zaman kulübe minnettar olacağım. Her gün bunu geri ödeyebilmek için çalışacağım" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.