ankahaber

"1 Mayıs İtibariyle 3 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanacak"

Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 ilimizde uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlamasına gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum. Kabinemiz bu fedekarlığınızı unutmayacaktır. Haftasonu devam eden sokağa çıkma sınırlamasını bayram sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyoruz. 1 Mayıs gece 00:00'dan başlayarak 1, 2, 3 Mayıs'ta sokağa çıkma sınırlamasını uygulayacağız. 1 Mayıs itibariyle 3 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası basın açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 ilimizde uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlamasına gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum. Kabinemiz bu fedekarlığınızı unutmayacaktır.  Haftasonu devam eden sokağa çıkma sınırlamasını bayram sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyoruz. 1 Mayıs gece 00:00'dan başlayarak 1, 2, 3 Mayıs'ta sokağa çıkma sınırlamasını uygulayacağız. 1 Mayıs itibariyle 3 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası basın açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu hafta sonu da üç gün süreyle, 1 Mayıs sebebiyle sokağa çıkma sınırlandırması uygulayacağız. Cuma günü marketler 9:00 -14:00 arası açık olacak.” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.