ankahaber

15 Temmuz Logosu Sosyal Medya Hesaplarında

Türkiye

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi twitter ve facebook hesaplarındaki profil fotoğrafları 15 Temmuz resmi logosu oldu.

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi  twitter ve facebook hesaplarındaki profil fotoğrafları 15 Temmuz resmi logosu oldu.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 1. yıldönümü vesilesi ile Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, ve Erdoğan’a ait Twitter ve Facebook hesaplarındaki profil fotoğrafları değişti. Üç hesabın da profil fotoğraflarında 2 gün önce Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt tarafından 15 Temmuz anmalarının resmi logosu olarak duyurulan logo yer alırken, Başbakanlık’ın Instagram hesabının profil fotoğrafının da 15 Temmuz logosu ile değiştirildiği görüldü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Twitter kapak resmi ise 16 Temmuz sabahı İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Erdoğan’ın vatandaşların arasında olduğu bir kare ile değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı’nın Twitter kapak fotoğrafı ise Şehit Ömer Halisdemir’in resmedildiği afiş ile güncellendi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.