ankahaber

15 Temmuz Şehitleri'ne Ziyaret

Türkiye

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ortaköy Mezarlığı ve Cebeci Askeri Şehitliği’nde 15 Temmuz Darbe Kalkışma’sında hayatlarını kaybedenler kabirleri başında dualarla andı. Anma programı kapsamında, protokol üyeleri şehit kabirlerine çiçek bırakırken Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan Kur'an okudu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri  kapsamında Ortaköy Mezarlığı ve Cebeci Askeri Şehitliği’nde 15 Temmuz Darbe Kalkışma’sında hayatlarını kaybedenler  kabirleri başında dualarla andı. Anma programı kapsamında, protokol üyeleri şehit kabirlerine çiçek bırakırken Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan Kur'an okudu.



Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal,  Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan 15 Temmuz Şehitlerini birlikte andı. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen protokol üyeleri baş sağlığı dileyerek metanetli ve sabırlı olmalarını temenni etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz “dedi.


 
Onlar sayesinde huzur içindeyiz
İstiklal Marşı ve saygı durusu ile başlayan Cebeci Askeri Şehitliği anma töreninde konuşan Milletvekili Ali Babacan; “Bugün bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz sayesinde, güven ve huzur içinde yaşıyoruz. Vatan savunması söz konusu olduğunda, canları pahasına savaşan evlatlarımız olmasa, bu toprakları yurt edinemezdik ”dedi. 


 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.